Корпоративен сајт

Сакате вашиот бренд да го претставите во најдобро светло? Корпоративниот веб сајт на инвикта е вистинскиот избор за вас. Како да препознаете кој пакет е соодветен за вашата компанија?

Стартер пакет

1499

денари месечно
Број на оптимизирани слики за веб: 50
Број на страници: ~3
Месечен сообраќај: 100 GB
Број на пополнувања на контакт формата месечно: 100
Број на админ корисници: 1
Професионални мејл адреси: 1
Анализа на посетеност: Google analytics
Број на промотивни банери или „pop-ups“ годишно: 0
Online резервации: false
Е-mail subscription list: false

Напреден пакет

1999

денари месечно
Број на оптимизирани слики за веб: 500
Број на страници: ~10
Месечен сообраќај: 500 GB
Број на пополнувања на контакт формата месечно: 1000
Број на админ корисници: 2
Професионални мејл адреси: 5
Анализа на посетеност: Google analytics
Број на промотивни банери или „pop-ups“ годишно: 0
Online резервации: false
Е-mail subscription list: false

Премиум пакет

2999

денари месечно
Број на оптимизирани слики за веб: 1000
Број на страници: ~20
Месечен сообраќај: 1000 GB
Број на пополнувања на контакт формата месечно: неограничен
Број на админ корисници: 15
Професионални мејл адреси: 5
Анализа на посетеност: Matomo + Google analytics
Број на промотивни банери или „pop-ups“ годишно: неограничен
Online резервации: true
Е-mail subscription list: true

Контактирај нѐ!