Блог/Портал

Сте размислувале да започнете ваш личен блог? Готвите вкусно, патувате авантуристички или имате некоја друга вештина или хоби која сакате да ја споделите со светот? Со избор на инвикта Блог стартер пакетот добивате Ваше лично катче, каде што единствена обврска ќе ви биде да пишувате интересни содржини. За останатото, оставете ние да се погрижиме.

Стартер пакет

1999

денари месечно
Број на оптимизирани слики за веб: 500
Месечен сообраќај: 250 GB
Архива: 1000 објави
Број на пополнувања на контакт формата месечно: 500
Број на админ корисници: 1
Професионални мејл адреси: 1
Анализа на посетеност: Google analytics
RSS feed: true
Е-mail subscription list: false
Можност за платени корисници: false

Напреден пакет

2999

денари месечно
Број на оптимизирани слики за веб: 1000
Месечен сообраќај: 500 GB
Архива: 10000 објави
Број на пополнувања на контакт формата месечно: 5000
Број на админ корисници: 2
Професионални мејл адреси: 5
Анализа на посетеност: Matomo + Google analytics
RSS feed: true
Е-mail subscription list: false
Можност за платени корисници: false

Премиум пакет

4499

денари месечно
Број на оптимизирани слики за веб: неограничен
Месечен сообраќај: 1024 GB
Архива: неограничени објави
Број на пополнувања на контакт формата месечно: неограничен
Број на админ корисници: 15
Професионални мејл адреси: 5
Анализа на посетеност: Matomo + Google analytics
Број на промотивни банери или „pop-ups“ годишно: неограничен
RSS feed: true
Е-mail subscription list: true
Можност за платени корисници: true

Контактирај нѐ!