Изградете го Вашиот веб идентитет

брзо, лесно и професионално

Што добивате?

Mодерна и ефикасна веб страна хостирана на Cloud технологии достапна од целиот свет со многу мало време на чекање и современи технологии кои со текот на времето ја прават веб страната уште побрза

Идеалното веб решение за Вашиот бизнис

Зошто сме различни од другите?

Исклучителен технички дизајн
Сите наши веб страни и веб апликации се испланирани до совршенство да одговорат на сите предизвици со кои ќе се соочат нашите клиенти. Вашата веб страна нема да успори ни после милијарда посети, ниту пак милиони постови или артикли.
SEO Оптимизации
Добијте пристап до алатки за управување со Search Engine Optimization за Вашата веб страна да биде на врвот на Google резултатите. Нема потреба од користење на Wordpress plugin-и кои непотребно ќе ја успорат и веб страната. Сѐ е вклучено во Инвикта Админ панелот.
Content Delivery Network
Нема потреба да конфигурирате CloudFlare или некоја друга алтернатива, сите Инвикта веб страни се наоѓаат на Netlify платформата која нуди instant cache invalidation, што значи секоја промена веднаш ќе се пропагира до сите крајни корисници без чекање.
HTTPS
Безбедноста е една од главните карактеристики кои ги отсликуваат Инвикта веб страните. Секоја страна е заштитена со Let’s Encrypt SSL сертификат.
Максимална безбедност
Поради тоа што позадинскиот дел е и логички и физички одвоен од Вашата веб страна, единствената точка за напад на веб страната претставува вашата лозинка на Инвикта.мк
Само најмодерни технологии
Wordpress, Drupal, Joomla и останатите се дизајнирани пред дури 20 години! Веб страните на Инвикта се развиени со најмодерните технологии.

Контактирај нѐ!